Carnavals optocht Cuppelsgat

1 maart, 2014
Toegang: 
gratis
Aanvang: 
13.30 uur

Motto: Ut is zo mooi aggè ut zelluf maokt !!!!!!! Ook dit jaar is er weer een carnavalsoptocht in Cuppelsgat, en wel op zaterdagmiddag 1 maart 2014, georganiseerd door de vrijwilligers van Buurthuis Capelle. Zoals alle jaren vertrekt de optocht om 14:11 uur vanaf café de Witte Brug door Cuppelsgat en zal eindigen in het Buurthuis Capelle. (verzamelen: vanaf 13.30 uur) Na de optocht zal het carnavalsfeest losbarsten in het Buurthuis, aan de Schoolstraat no.32 te Sprang-Capelle. De jury gaat na overleg de uitslag rond 17:30 uur bekend maken. De Prins en Prinses lezen de Proclamatie voor, waarna de Jeugdraad van Elf, de Dans-marikus en de gene die in de prijzen vallen, worden gehuldigd met een originele Vlinder van Capelle. De optocht is voor groot en klein, dus bouw een mooie creatie, of weet je iets anders wat leuk voor de optocht is, geef je dan snel op. Aanmelden kandoor het onderstaande inschrijfformulier te downloaden en deze volledig ingevuld af te geven bij het buurthuis of bij Mieke Kok (Hoofdstraat 61   Tel;0416-313176)

BijlageGrootte
STICHTING BUURTHUIS CAPELLE opgaveformulier optocht.docx12.01 KB
CARNAVALSOPTOCHT in Capelle. spelregels[1].docx15.4 KB
Reglement voor de Carnavalsoptocht 2014.doc34.5 KB
route 2014.xlsx10.06 KB