Open huis / Open podium

14 juni, 2014
Toegang: 
gratis
Aanvang: 
12.00uur
is verzet van 7 juni naar 14 juni!!

Deze dag wordt georganiseerd in en rondom ons Buurthuis Capelle. Natuurlijk is iedereen welkom, jong en oud. Wil jij ook je talent laten zien, dat kan.  Optredens met dans, muziek,groepen, playbacken enz.enz. alles is welkom. Meld je dan aan voor het Open huis / Open podium. Aanmelden  kan via onze website : www.buurthuiscapelle.nl Naast de optredens is er een Rad van Fortuin. Dit alles kunt u vanuit het terras aanschouwen, onder het genot van de bekende pannenkoeken. Voor de kinderen is er deze dag een vrijmarkt. De Verenigingen die vanuit het Buurthuis actief zijn, presenteren zich ook op deze dag. Heb je een hobby of rommelmarktspullen en wil je deze presenteren of verkopen, laat het ons weten, want er is een mogelijkheid om een kraam te huren.
Aanmelden voor het open podium kan via bop@ziggo.nl

 

Tevens is er tijdens het Open huis / Open podium ook de mogelijkheid om u in te schrijven voor de jaarlijkse buurtbarbecue (21 juni vanaf 19.30 uur). Voor de prijs van  €12,50- p.p. (excl. drank) kunt u heerlijk eten en zorgt het buurthuis deze avond voor leuke  achtergrondmuziek !!