Timmerdorp

14 juli, 2014 - 15 juli, 2014
Informatie komt via school.

Het kinderactiviteiten team organiseert in 2014 voor de negende keer het timmerdorp. Dit evenement wordt op de eerste maandag + dinsdag van de zomervakantie gehouden. Met ongeveer 60 kinderen en met de hulp van vele vrijwilligers is het iedere keer weer een groot succes. Als de kinderen de eerste dag met hun hamer het terrein opkomen is het nog relatief rustig, maar zodra het  startsein gegeven is timmeren ze er flink op los. Het getik gaat door tot dinsdagavond, want er is natuurlijk altijd nog wel wat te verbeteren. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat de hut “gepimpt” wordt met verf en stof en staan er nog allerlei activiteiten op het programma. We sluiten af met een heerlijke maaltijd en muziek, daarna komen ouders/vrienden en bekenden om het  resultaat te bekijken. Ieder jaar staan ze weer te kijken wat de kinderen er nu weer voor moois van gemaakt hebben. Dit is voor ons een reden om er de volgende keer weer alles aan te doen om het tot een succes te maken!!