Nieuwjaarswandeling / Nieuwjaarsreceptie

4 januari, 2015
Toegang: 
€2,50
Aanvang: 
15.00uur
Zondag 4 januari rond 15.00 uur is het weer zover. De Nieuwjaarsduik van buurthuis Capelle. Dit keer niet bij de Spranckelaar, maar voor de deur van het buurthuis ( Schoolstraat 32 Sprang-Capelle ) Het te water gaan is spectaculairder dan andere jaren. We gaan er namelijk in met een grote glijbaan en schoenen zijn verplicht.
Dit alles wordt vooraf gegaan door de nieuwjaarswandeling die vertrekt vanuit het buurthuis om 13.30 uur en na dit alles is er de nieuwjaarsreceptie in buurthuis Capelle die altijd erg gezellig is en druk bezocht wordt.
Meedoen kost 2,50 Euro en tot 16 jaar maar 1,50 Euro. Hiervoor ontvang je dan wel soep of een broodje en een drankje.
Inschrijven kan vanaf 13.00 uur in buurthuis Capelle of als je alleen wil deelnemen aan de duik kan dit tot 15.00 uur.
Wij zien u graag verschijnen op 4 januari 2015 bij Buurthuis Capelle. Voor meer informatie kunt u ook de facebook-site van het buurthuis bezoeken