Bandjes avond

3 oktober, 2015
Toegang: 
gratis
Aanvang: 
20.30uur

Zaterdag 3 oktober 2015 is Buurthuis Capelle weer gevuld met 3 verschillende bands. Deze bands maken er een succesvolle muzikale bandavond van. De bands zijn Diezel, After Chaos en de Manne van de Leesmap. Het repertoire van deze bands bestaat uit Pop, Rock en Metal covers zoals o.a. Guns 'n Roses, Free, ZZ Top, Iron Maiden, ACDC, Kiss, Motorhead, Rolling Stones, Creedance Clearwater Revival, Twisted Sister, The Animals, Ozzy Osbourne, Anthrax, Saxon, Black Crowes, Judas Priest, Accept, Vengeance en meer van dit soort knallers. De optredens starten vanaf 20.30 uur bij Buurthuis Capelle, Schoolstraat 32 te Sprang-Capelle. 

 

Voorgaande bandavonden waren een groot succes. De toegang is gratis, dus kom langs en geniet van een spetterende muzikale avond!