Rad van Fortuin

26 december, 2015
Toegang: 
gratis
Aanvang: 
13.00uur
georganiseerd door de

Ieder jaar op tweede kerstdag wordt er een tentoonstelling gehouden met daarbij een rad van fortuin waar mooie prijzen te winnen zijn, iedereen is hier van harte welkom. De middag duurt van 13.00 uur tot ± 18.00 uur. Zet dit bij 26 december dus alvast in uw agenda. Postduivenvereniging de Luchtvaart bestaat al sinds 1922 en is sinds 1987 gehuisvest in het buurthuis. Op het moment zijn er zo’n 25 leden die meedoen aan verschillende categorieën. Dit gaat van korte vluchten tot 200 km tot overnachtingvluchten tot wel 1200 km. Deze vluchten zijn van eind maart tot begin september. In deze periode is het “duivenlokaal” iedere vrijdagavond vanaf 20.30 uur geopend voor iedereen die zin heeft in een gezellige avond (dus ook niet leden). Wilt u zich ook bezighouden met de duivensport dan bent u van harte welkom bij onze club. Voor meer info kun je gewoon eens binnenlopen of contact opnemen met onze voorzitter A. van Dongen. Tel. 0416-273351