8 juni Open Huis / Open Podium

Zaterdag 8 juni is er vanaf 12:00 uur weer een Open Huis/Open Podium in en rondom het Buurthuis Capelle aan de Schoolstraat 32 te Sprang-Capelle. Jong en oud, uit Capelle en/of omgeving kunnen deze middag hun talent laten zien op het podium. Wil jij ook je talent laten zien? Dat kan.
Optredens met dans, muziek, groepen, playbacken enz.enz. alles is welkom.
Daarnaast zullen er deze dag diverse verenigingen aanwezig zijn, waar je informatie kunt inwinnen.
Ook een aantal mensen zullen hun favoriete hobby promoten.
Er is een rommelmarkt met kramen, en een vrijmarkt voor de kinderen, waar ze de overtollige spullen kunnen verkopen. Vanaf ons terras kunt u alles aanschouwen, onder het genot van een kopje koffie of een heerlijke pannenkoek.
Dus wil je een plek reserveren voor de rommelmarkt of om je hobby te laten zien? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor meer info of opgeven/reserveren kunt je contact opnemen via het contactformulier van de website.