5 Januari Nieuwjaarswandeling met Nieuwjaarsduik

Na een aantal dagen binnen te hebben gezeten aan het kerstbrood en de oliebollen, wordt het tijd voor een sportieve start van het nieuwe jaar. Dit doen we dit jaar met een mooie nieuwjaarswandeling door ons eigen prachtige omgeving van Capelle. Deze wandeling is sportief, gezellig, leerzaam en zeer populair bij degene die de laatste jaren hebben deelgenomen. Kortom: een echte aanrader!! Onderweg worden de mensen tegen een kleine vergoeding getrakteerd op warme chocomelk of heerlijke glühwein, en bij terugkomst in het buurthuis op een lekker bordje soep naar keuze.  Bij terugkomst wordt de gelegenheid geboden om samen het nieuwe jaar in te luiden, daarbij een drankje te  nuttigen en elkaar het allerbeste toe te wensen voor het komende jaar.  Deze wandeling wordt gegeven door de buurt en met de buurt. En iedereen is dus ook van harte welkom. Wij hopen jullie dus allemaal te zien op zondag 5 januari. Inschrijven vanaf 13.00uur, vertrek wandeling  13.30 uur.