Griezeltocht vrijdag 31 oktober

Nog 2 nachtjes en dan is het alweer tijd voor onze Griezelwandeling! 
Vanaf 19.00 uur kun je verzamelen bij het buurthuis en word je in groepjes naar de start van de wandeling gebracht. 
Het word een gezellige, griezelige wandeling voor kinderen van alle leeftijden en hun ouders of begeleiders. De wandeling eindigt in het buurthuis waar iedereen koffie, thee, chocomel of ranja krijgt met iets lekkers erbij. Daarna kun je uiteraard zelf nog gezellig blijven hangen want het bruin café is aansluitend geopend. 

Deelname aan de wandeling kost 2,- p.p., ook voor volwassenen, we hopen op gezellige drukte. 
O ja, na de wandeling komen de griezels ook naar het buurthuis zodat de kinderen met eigen ogen kunnen zien dat er hele leuke, coole kids achter zitten waar we heel blij mee zijn en waar ze geen enge dromen van hoeven te hebben!
Heb je nog vragen over de wandeling, stel ze gerust via facebook, dan krijg je snel antwoord!