Activiteiten


🛼 Kinderactiviteiten permalink

Het kinderactiviteitenteam organiseert voor alle kinderen tussen 4 en 12 jaar allerlei leuke, creatieve & gezellige activiteiten. Meestal 1 keer per maand, vaak op een woensdagmiddag is er een activiteit gepland zoals knutselmiddag, bingo of filmmiddag. Maar ook de kinderdisco op een vrijdagavond en het timmerdorp in het eerste weekend van de zomervakantie zijn altijd een groot succes! Informatie over de activiteit is te vinden hier op de site maar ook via facebook, posters & flyers. Bent u nieuwsgierig geworden of wil je kind graag een keer komen kijken/meedoen dat kan, iedereen is van harte welkom.

Contactpersoon:
Sandra van Wezenbeek
swezenbeek47@gmail.com / 06-29200389.

U kunt zich ook opgeven als vrijwilliger! Alle hulp is welkom.


🎱 Bingo permalink

Regelmatig wordt er een Bingo georganiseerd in het bruin café van Buurthuis Capelle. Het wordt een gezellige verrassingsbingo, we spelen 10 rondes en een superronde. Het café is open vanaf 19.30 uur en we starten met de Bingo om 20.00 uur.

Datums zijn een Kerstbingo op 9 december, 3 maart 2023 en 2 juni 2023.


🍷 Bruin Café permalink

Elke laatste vrijdag van de maand Bruin Café. Het Bruin Café is geopend vanaf 20.30 uur. Een gezellig samenkomen onder het genot van een tapbiertje, wijnen of een verfrissing en een lekker borrelhapje.


🎯 Let's play darts permalink

Zoals voorgaande jaren wordt er ook dit jaar op donderdagavond weer gedart in het Buurthuis. Op deze avond is het Buurthuis geopend van 19.30 uur tot 00.30 uur. Dit seizoen zal er weer gespeeld worden in de Waalwijkse Dart Competitie, waaraan Dartclub Buurthuis Capelle deel ook zal deelnemen. De resultaten van dit team zijn te volgen via de website van de Waalwijkse Dart Competitie WDC-online

Natuurlijk is iedereen die wil komen kijken of een keer vrij wil darten van harte welkom in het Buurthuis.


🎭 Carnaval permalink

Motto Cuppelsgat 2023

"WE LOOPE DUR ACHTER AON"

Omstreeks het jaar 1980 is de eerste Carnavalsoptocht in Capelle van Start gegaan. Tijdens de carnavalsdagen verandert Capelle in Cuppelsgat. Wat jaren geleden begon als een kleine optocht, groeide uit tot een optocht met loopgroepen en carnavalswagens. Ook de Prinsenwagen met de Jeugdraad van Elf en de dansmariekes doen mee in de optocht.

We vertrekken om 14.11 uur vanuit de Poolsestraat ter hoogte van Café de Witte Brug met Buurthuis Capelle als eindpunt, waar het carnavalsfeest losbarst. De jury gaat in overleg over de uitslag. De Prins en Prinses van Cuppelsgat lezen de Proclamatie voor, waarna de Jeugdraad van Elf en De Dansmariekes en degene die in de prijzen vallen, worden gehuldigd met een originele Vlinder van Capelle. De optocht is voor groot en klein, bouw een mooie creatie, of organiseer een loopgroep of ...


🎄 Kerstboom in Capelle permalink

De kerstboom staat elk jaar weer in volle glorie te schitteren aan de haven in Capelle. De lampjes branden. De ster staat in de top. Dank aan de vrijwilligers, groot en klein, zij hebben zich ingezet om de kerstboom te plaatsen. Jaarlijks zijn de vrijwilligers van Buurthuis Capelle op zoek naar een grote kerstboom.

Wij zijn op zoek naar een grote kerstboom voor 2023.